Dag 13 / Poole - London

Na een uitstekend ontbijt in ons guesthouse (tevens café en winkeltje) lopen we met onze koffers naar het dichtbij gelegen station van Poole. Bij de ticket machine printen we onze treinkaartjes naar Londen uit, die we een paar maanden geleden online hadden gekocht. Als je in Engeland de treinkaartjes vroeg koopt zijn ze veel goedkoper. Met de boekingscode kun je de kaartjes op het station uitprinten.

Iets voor twaalf komen we aan in Londen (Waterloo station). Met de underground reizen we verder naar Londen St. Pancras, vlakbij ons hotel. We kunnen onze kamer nog niet in, maar wel de koffers daar achterlaten.

We lopen vanaf het hotel naar Foyles (half uurtje lopen). Daar lunchen we in het Foyles café. Daarna kopen we er nog wat boeken. We lopen weer terug naar het hotel om in te checken en ons op te frissen.

Daarna rijden we met de underground naar Oxford Circus. We vermaken ons met winkelen en wat slenteren door de gezellige straatjes rondom Carnaby Street. Om zeven uur hebben we afgesproken met de aanstaande schoonouders van Marianne bij het indiase restaurant Dishoom, waar we heerlijk uit eten gaan. Een hele leuke afsluiting van onze vakantie.

Overnachting: The California, London