• header2008 grandcanyon

Dag 17 / Laughlin - Los Angeles

Na een prima ontbijt vertrekken we weer. We nemen de snelste en saaiste weg naar Los Angeles over interstates via Barstow. We komen rond twee uur aan in het drukke LA waar echt een zichtbare laag smog over hangt. We kunnen gelijk inchecken in de Comfort Inn vlakbij Hollywood Boulevard. De kamer is groot genoeg, maar de zogenaamde twee-persoons sofasleeper blijkt heel erg smal en met kussens improviseren we toch een zesde bed. We vragen extra beddegoed en ze vinden alles prima.

Daarna lopen we naar Grauman’s Chinese Theatre en bekijken de hand- en voetafdrukken van de sterren. We lopen wat heen en weer op de Walk of Fame, zoeken bekende namen in de sterren op de stoep en gaan shoppen in Hollywood & Highland. Marianne is even zoek, maar blijkt de winkel Forever 21 te hebben ontdekt en komt weer boven water met een knalrode broek.

We zoeken een leuk eettentje, maar we kunnen het vandaag niet snel eens worden. Uiteindelijk belanden we in Hollywood Happy Ending Bar & Restaurant op de Sunset Boulevard, schuin tegenover ons hotel. Het blijkt een prima keuze. We eten er lekker en het is er gezellig. We verbazen ons wel over de enorme hoeveelheid flat screen televisieschermen aan de muren, die naar onze smaak weer afbreuk doen aan het verder gezellige interieur. ‘s Avonds ga ik met Vincent nog naar het internetcafé aan de overkant om zaken te regelen voor zijn huisvesting in Canada, waar hij na de zomer een semester gaat studeren.

dag17 1