• header2012 baxter

Dag 01 / Brussel - Boston

We gaan weer!
Om 5 uur gaat de wekker. We gaan weer! Vincent brengt ons met de auto naar Brussel. Hij combineert dit met zijn eigen verhuizing uit Brussel waar hij een half jaar heeft gewoond (internship). Om 7.30 am staan we als eerste bij de incheckbalie van Aer Lingus. We hebben begin februari op de valreep nog geprofiteerd van de summer sale van Aer Lingus en vliegtickets gekocht voor 480 euro p.p.

De vlucht naar Dublin verloopt vlot. In Dublin eten we nog wat op het vliegveld. Daarna door de Customs al op het vliegveld in Dublin! Vingerafdrukken, foto en deze keer laten ze ons ook foto's zien van de ingecheckte bagage. Onze koffer en onze grote koelbox. Als de officer de cooler ziet moet hij lachen. Hij herstelt zich snel, vraagt of we voedsel bij ons hebben. We geven alle gewenste antwoorden en dan zijn we door de douane. De vlucht is vervolgens prima. Voldoende ruimte, entertainment en op deze internationale vlucht gratis eten en drinken.

Woburn
Om 4 pm landen we in Boston en om 5 pm rijden we bij Budget weg in een Chevrolet Captiva. Een mid-size SUV met een hoge zit. We rijden dwars door Boston naar Woburn naar ons motel. Aan het begin van de avond rijden we naar het Commuter Rail Station Anderson/Woburn om alvast treinkaartjes naar Boston te kopen voor morgen. Daarna nog een bezoekje aan de Target voor proviand en we eten daar ook wat. We kijken nog wat TV (uitzending over beren in New England, heel toepasselijk) en gaan op tijd slapen na deze lange dag.

Overnachting
BEST WESTERN PLUS New Englander, Woburn

Foto's