• header2013 iceline

Dag 22 / Canmore - Amsterdam

Helaas! Vandaag alweer de laatste dag van deze supervakantie. We ontbijten bij Bagel Co in Canmore. Gezellig hier al zo 's morgens vroeg. Daarna pakken we al onze bagage weer netjes in. We klappen de stoelen van de auto in de goede stand en rijden naar Simpson Car Wash, niet ver van ons motel. De auto is zo vreselijk vies geworden dat we hem toch maar even door de wasstraat halen. Ook de stofzuiger er nog doorheen en hij is weer toonbaar.

Cross Iron Mills
Daarna rijden we op ons gemak richting Calgary. Ons vliegtuig vertrekt pas vanavond om half tien, dus we hebben nog tijd om andere dingen te doen. Zo'n laatste dag vinden we altijd een prima gelegenheid om nog even te shoppen, dus rijden we naar de Cross Iron Mills ten noorden van Calgary. Een prachtig schoon, modern, overdekt shopping centre met meer dan 200 winkels en outlets. We vermaken ons hier uitstekend tot een uur of vier. Er is ook een hele grote Bass Pro winkel met allemaal outdoor spullen. In de winkel zijn enorm veel opgezette dieren en een groot aquarium. Wat een prachtige winkel!

Deerfoot Mall
Daarna rijden we nog even langs Deerfoot Mall, vlakbij het vliegveld. Véél minder druk hier en een beetje oud. Maar hier vinden we ook nog een aantal goede deals. Op de parkeerplaats halen we alle kaartjes van de nieuwe spullen en verdelen de nieuwe kleren over onze bagage. Dan is het bijna half zeven en rijden we naar het vliegveld.

De terugvluchten (we vliegen via Londen Heathrow) verlopen allemaal voorspoedig. Het was een geweldige vakantie! Gezellig, heel sportief en supermooie natuur. We zijn enorm bevoorrecht dat we weer zo'n mooie reis hebben kunnen maken.

(Gereden: 139 km)