• header2009 yellowstone

Dag 01 / Brussel - Denver

We vliegen met British Airways van Brussel naar Denver via Londen Heathrow. De vliegtickets van Brussel naar Londen zijn via de nederlandse site van British Airways geboekt. De vliegtickets van Londen naar Denver via de engelse site van British Airways. Vanwege de gunstige koers van de britse pond (oudjaar 2008) scheelde dit flink in de prijs en hebben we tickets voor de redelijke prijs van €650,- pp incl. tax. Omdat de twee trajecten apart zijn geboekt zorgen we voor een ruime overstaptijd.

Vlucht British Airways van Brussel naar Londen Heathrow. Vertrek 9.55 am. Aankomst 10.10 am. Vlucht British Airways van Londen Heathrow naar Denver. Vertrek 15.45 pm. Aankomst 18.25 pm. Op het vliegveld in Brussel wordt onze bagage gelijk doorgelabeld naar Denver en we krijgen niet alleen instapkaarten voor de eerste vlucht, maar ook gelijk voor de volgende vlucht. Ze doen er helemaal niet moeilijk over dat de twee vluchten apart zijn geboekt.

Huurauto: Toyota Sienna via www.carhire3000.com. De auto halen we op bij Alamo op het vliegveld van Denver.

Overnachting: Super 8 Denver Stapleton (2 kamers met ieder 2 queen bedden). Dit motel ligt vlakbij de Walmart. Joost en Lucas lopen er na aankomst nog heen om te winkelen en wat te eten. De anderen zijn te moe en gaan slapen.

Klik hier voor de videorapportage van deze reis!

Foto's