• header2009 yellowstone

Dag 22 / Denver - Brussel

Vandaag de laatste dag. We pakken alles zorgvuldig in. Ook de koelbox nemen we mee terug. We mogen twee stuks bagage per persoon meenemen. We vliegen pas vanavond en de kinderen willen nog verder winkelen, want gisteren hadden we niet veel tijd. De shopping mall Colorado Mills is een mooie mall. Er zijn gewone retail winkels, maar ook een aantal factory outlet stores, o.a. van Nike. Een goede mix. Gelukkig is er ook een boekenwinkel in de mall en aan de andere kant van de straat nog een. We lunchen in de food court en daarna worden nog de laatste aankopen gedaan.

We knippen alle labeltjes van de nieuwe spullen en verdelen ze over de tassen. Daarna gaan we op zoek naar een carwash. We zuigen de auto netjes schoon. Dit is handig, want zo kunnen we gelijk kijken of we geen spullen vergeten. Daarna rijden we naar het vliegveld en leveren de auto weer in. Met de shuttlebus gaan we naar de terminal. We kunnen niet met ons zessen bij elkaar zitten in het vliegtuig, maar gelukkig wel met twee naast elkaar.

We eten nog heel gezellig op het vliegveld. Denver is een prettige, niet al te grote luchthaven. Om 20.15 uur vertrekken we. De vlucht verloopt goed (wel veel turbulentie). In Londen Heathrow hebben we een overstaptijd van 4 uur. Daar dommelen we wat, zo moe zijn we. Daarna vliegen we door naar Brussel, waar we om 18.35 uur aankomen.

We hebben een fantastische vakantie gehad, waar we nog vaak aan terug zullen denken en van zullen nagenieten.

Klik hier voor de videorapportage van deze reis!

Foto's