• header brush creek

Dag 25 / Loveland - Amsterdam

Weer naar huis! We hebben ruim de tijd. Ons vliegtuig naar Minneapolis gaat pas om vijf over vier, dus we genieten eerst van ons ontbijtje in de Best Western en pakken daarna op ons gemakje in. We hebben wel wat meer spullen dan op de heenweg, dus het is wat passen en meten. In het motel is een Business Center waar we de boardingpassen kunnen printen.

Rond tien uur verlaten we het motel. We rijden eerst langs het Visitor Center van Loveland om onze bear spray af te geven. Ze kunnen er daar vast iemand anders blij mee maken. Daarna rijden we richting het vliegveld. We vermijden de tolwegen. Onderweg stofzuigen we de auto nog ergens en bezoeken we nog een Walmart.

De auto wordt weer ingeleverd bij Budget en dan volgt de hectiek van de security. Dat gaat gelukkig best snel. We eten een lekker broodje bij Quiznoz en gaan dan naar de gate. Helaas heeft ons vliegtuig naar Minneapolis een uur vertraging, maar Denver Airport heeft gratis wifi, dus we vermaken ons wel. We krijgen versnaperingen en water ter compensatie.

In MInneapolis hebben we voldoende tijd om de volgende vlucht (naar Amsterdam) te halen. De vlucht verloopt rustig, we slapen zelfs nog wat. Rond 13.00 uur landen we op Schiphol en een paar uur later zijn we weer thuis na een fantastische (wandel)vakantie.