• deepsouth header8

Dag 23 / Dawsonville - Amsterdam

Terugreis

Helaas, het zit er weer op. We hebben alle tijd voor de rit van Dawsonville naar het vliegveld van Atlanta, want ons vliegtuig vertrekt pas om half drie. Het is erg druk op de weg. We maken nog een stop bij de Cumberland Mall. Hier is een Barnes & Nobles, waar we wat gespecialiseerde tijdschriften kopen en thee drinken.

De vlucht naar Washington verloopt op tijd. We hebben een overstap van minder dan een uur. Als we in Washington bij de gate van de volgende vlucht naar Amsterdam aankomen kunnen we gelijk boarden.

Net als iedereen in het vliegtuig zit wordt er omgeroepen dat er zware onweersbuien zijn rond Washington. Het vliegtuig mag niet vertrekken, evenals vele andere vliegtuigen. Uiteindelijk zitten we twee uur in het vliegtuig voordat we gaan. Gelukkig is er genoeg entertainment aanbod.

Rond half tien komen we aan in Amsterdam. Het was een super gezellige, actieve vakantie met veel variatie. Interessante en vaak schrijnende historie (civil war, slavernij, mensenrechten), live muziek, frisgroene natuur, witte stranden en lekkere (vis)gerechten. Nu heerlijk nagenieten en de foto's uitzoeken.